Offline hálózatépítőként megtanultam mit szeretnek és mit nem szeretnek a munkatársak.

Sziasztok!

Offline hálózatépítőként megtanultam mit szeretnek és mit nem szeretnek a munkatársak.

A nemszeretem lista első helyén a névlista szerepel. Minden képzés úgy kezdődött hogy írjunk le egy csomó nevet, hívogassuk fel őket,valahogy cibáljuk el őket egy előadásra,aztán az ott hallott infók alapján a szponzorok szuper előadásaira majd belépnek a céghez.

Régen működött, ma nem!

Ma csak EZ MŰKÖDIK.

A nemszeretem lista második helyén a nyomon követés, azaz a vevőgondozás áll.

Fel kellett hívni a vevőket,meg kellett kérdezni hogyan érzik magukat az első  termékfogyasztás után. Ez érdekes téma,mert néha rosszabbul voltak a jelöltek,mert nem tartották be az utasításokat. Természetesen voltak jó visszajelzések is,csak én most a nemszeretem listáról mesélek.

A harmadik helyen a munkatársak gondozása,azaz a kifogáskezelés áll, ami egy érdekes téma, mert sokszor erre ment el az ember idejének nagy része.

Persze most nagyon sarkosan  kiélezve mesélek erről,mert itt is voltak azért kivételek. Én mégsem szerettem a munkatársak kifogásait kezelni.

Amikor megjelent az internet, ezek a nemszeretem listák egyre jobban eltűntek, mert ezt az automata  rendszert tudtuk alkalmazni ezekre a munkafolyamatokra.

Csak azzal kell foglalkoznom, akik tényleg akarnak dolgozni, mert megvan az a tudás és technika ami lehetővé teszi ezt.

Az én munkámat nagyon megkönnyíti ez a videosorozat ,amiben részletesen elmagyarázzák a videoleckék, hogyan kell automatizálni a jelöltkutatást, hogyan tudom automatán videókat alkalmazva a vevőgondozást  elvégezni, hogyan tudom a videokonferenciákat alkalmazni a csapat összefogására, stb.

Hatalmas tudásanyag van a birtokunkban, és ezt most TE is megismerheted ha eljössz reggel ide az ingyenes képzéseinkre,

Minden nap folyamatos infó a reggeli meetingeken itt!

A reggeli tréninghez itt csatlakozhattok.

Üdv: Vill

 

Kategória: akció | A közvetlen link.