#onlineteremtes 3.rész/ Hogyan építs online csoportot?

Sokan keresik a titkot, hogyan lehet azt elérni, hogy az emberek maguktól felhívjanak anélkül, hogy zaklatnánk őket az üzleti ajánlatunkal. Ime a titok:

Ahhoz, hogy gyorsan el tudj jutni az emberekhez, szükséged lesz egy olyan platformra , ahol elkezdesz kommunikálni. Nagyon jól működik a facebook , ha jól használod, viszont nagyon el is lehet cseszni.

Ott szokták sokan elrontani, hogy mindenkire rá akarják eröltetni az üzleti lehetőséget. Ezt az emberek nagyon nem szeretik. Ugye te sem szeretsz kéretlen üzleti ajánlatokat kapni?

Nagyon egyszerű módszert fogok mutatni ma, , és ha alkalmazod, meg fogsz lepődni mennyire hatásos, és maguktól fel fognak hívni az emberek, lobogtatva a bankkártyájukat, hogy szeretnének regisztrálni nálad.

Akkor kezdjük.

A fenti videóban részletesen kifejtem a bizalom kiépítés stratégiáját, amiről egyébként több videót is készítettem. Legyen egy facebook csoportod, amit egy célpiac számára rakj össze. Tudnod kell, hogy mit csinál a célpiacod, mik a problémájuk, és hogyan tudsz te megoldást nyűjtani nekik a saját példádon keresztül.

Ha betartod ezt a szabályt, akkor nagyon gyorsan lesznek eredményeid.

Töltsd fel a facebook csoportba azokat a tartalmakat amik értéket adnak a célcsoportproblémákra.

Fontos kiemelnem, hogy az egész a bizalom kiépítéséről szól, tehát meg kell hogy ismerjenek ki is vagy valójában, és a szívedet kell hogy meglássák az emberek.Fontos , hogy megbízzanak bened, mert ha ezt eléred, akkor kezd el igazán működni a dolog.

Kérlek nézd meg a videót, és ha bármi kérdésed van, üzenj nekem a facebookon itt, és segítek.

20150129mrm

A te sikeredért: Vill

Kategória: akció | A közvetlen link.