Át kellett állnom agyilag…

Azt vizsgáltam meg hogy a különböző network hálózatokban mi lehet a titok , mi az a módszer amivel az igazi nagy pénzeket keresik.

Én mindig termék centrikus voltam és termékes fejjel is gondolkodtam. Egész családunk kereskedő volt,tehát én nagyon korán megtanultam eladni. A Herbalife üzletben is mindig jó eladó voltam.

Ahogy elkezdtem keresni a titkot, rájöttem hogy az igazi nagy pénzeket  nem a termékesek keresik. Megnéztem, hogy az mlm hálózatokban kik keresnek több tízezer dollárokat. Azt láttam hogy azok akik a pénzügyi részét domborították ki az üzletnek, azok akik az álmokat adták el, kimagaslóan nagy pénzeket kerestek. Érdekes nem?

A titok tulajdonképpen az, hogy a termékekre nagyon jó marketingrendszerek vannak, és a pénz , amit meg lehet keresni, és a pénz kommunikációja gyorsabb eredményt hoz, mint a termékek sztárolása.
Ebben a videóban megmutatom én hogyan csinálom. Kattints ide!

Csak nézzétek meg az Amwayt, vagy a Herbalifeot,vagy az Avont.  Szerintem  rengeteg támadást kapnak, és mégis mi van? A legnagyobb hálózatokat ezek a cégek csinálták meg.

Miért?  Mert a legnagyobb álom eladókat itt képezték ki, itt kommunikáltak legtöbbet a pénzről is.

Nehogy félreértsetek! Ezeknél a cégeknél nagyon jók a termékek, egészen elképesztően egyedi hatásúak, viszont az Amway nem mosószer ügynököket képzett, a Herbalife nem természetgyógyászokat képzett! Nem orvosi képzéseket csináltak. A nagy extravaganzákon  az emberek a történeteiket mesélték el , azt , hogyan valósította meg egy csóró az álmait .

Ez azért elgondolkodtató.

Ennyire egyszerű lenne a titok? Igen!

Arra gondoltam hogy bármilyen nehéz átállnom agyilag, én a Pure Leverage üzletben kipróbálom a pénzügyi kommunikációt, és elkezdtem így megmutatni a lehetőséget.

Ezzel a techniával 34 direkt frontot   hoztam be a csapatba egy éjszaka alatt  Lenyűgözött ez az eredmény, mivel teljesen másképp kezdtem látni a network marketinget.

Kedves Barátaim!

Őszinte leszek. Nagyon nehéz volt az agyamat ráállítani egy másfajta kommunikációra. Megpróbálom a legnagyobb alázattal és tisztelettel tenni ezt, és hiszem ,hogy bárki aki meghallgat azt megtanítjuk hogyan kell végre pénzt keresni. Kár hogy nem hamarabb ismertem meg ezt a módszert.

Minden nap beszámolok nektek a tapasztalataimról,

Ha türelmetlen vagy és már most szeretnéd tudni a titkot, nézd meg ezt a videót.

10299939_458908184253048_1536690661672321556_n

Üdv: Vill

Üzenj a facebookon itt. és segítek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kutatás600

Kategória: akció | A közvetlen link.