Ha pénzt akarsz keresni, így kell promótálnod!

Nagyon sok esetben látom, hogy emberek belefognak az online munkába, és az első akadályoknál feladják.

Ez kb. olyan, mintha meg akarnánk nyerni az olimpiát, és amikor az edző azt mondja ki kell menni futni, és ha rossz az idő , akkor nem mennénk futni….

Az online pénzteremtés egy szakma.Ugyanolyan szakma mint egy szakács, kóműves,vagy fodrász. Mindegyik tanulást, gyakorlást és gyakorlást és gyakorlást igényel.Nem lehetsz azonnal mester. És az emberek ha nem azonnal működik valami, feladják.

Amikor én elkezdtem az online pénzteremtést, semmilyen számítógépes ismeretem nem volt.Egy kicsit sem értettem a számítógéphez. Láttam egy filmet egy fickóról. aki interneten lett milliomos, és teljesen lenyűgözött amit csinált. Ez a srác Amway üzlettel foglalkozott, és sehogyan nem volt sikeres offline.Sehogyan nem működtek neki az offline technikák, mígnem rátalált ő is egy filmre, amin egy internetmilliomos beszélt .

Rájöttem , hogy semmi mást nem kell csinálnom, csak lemodelleznem őket, és meg kell tanulnom mindenáron a technikákat lépésről lépésre.

Én akkoriban a Herbalife termékeket forgalmaztam, és kipróbltam a módszert egyik nap, és azon a héten több mint 1500 Dollárt kerestem 100% online. Teljesen magával ragadott a gondolat, hogy mi lenne ha még tökéletesebbre csiszolnám a tudást ezekkel a lépésekkel
Egyre mélyebbre ástam magam a tanulmányokba és a gyakorlásba.
Ezzel a módszerrel 3 hálózatot sikerült felépítenem, mindegyik 1000 főnél nagyobb lett, mindössze 12 hónap alatt.

Megmondom őszintén, voltak nagyon nehéz napok is , főleg az elején, mert az Angol nyelvű videókat bagyon nehezen értettem mert gyorsan mutogatták a dolgokat.Volt olyan is amikor 60 -szor néztem meg egy videót.

Elhatároztam, hogy én is videókat készítek, és nagyon lassan és “szájbarágósan” mutatom meg mit kell csinálni.
Szinte naponta csinálok videókat a módszerről,technikákról, amiket a youtube csatornámon megtalálsz.

Szóval….kedves Barátom!…..Ne keseredj el, ha azonnal nem működnek a dolgok…..Semmi nem működik azonnal…De tanulással, gyakorlással, alázattal és tisztelettel minden működik, és tényleg pénzt tudsz így keresni!
Erre tudlak biztatni a mai blogomba, és megígérem, ha jössz velem, fogom a kezed , és a videókkal végigvezetlek az úton.

Gyere velem és nem fogod megbánni.
Igaz Baráti szeretettel:

10299939_458908184253048_1536690661672321556_n

Vill

Ja, és tényleg keress pénzt  így!
Kattints ide!

Kategória: akció | A közvetlen link.