Lépésről lépésre építkezz!

Van egy szuper felfedezésem, gondoltam megosztom veletek….Szóval amikor annak idején elkezdrem azon gondolkodni, hogy online kezdjek el dolgozni, nagyon szerettem volna egy olyan mentort, aki fogja a kezem, és lépésről lépésre megmutatja mit kell csinálnom.

Gondolom ismerős a helyzet…..Elkezdetem megtanulni az értékesítési csatornák titkait, és arra jöttem rá a rengeteg videó és hanganyag alapján, hogy igazi aranybányát tanulok, ami viszont akkor válik autómata pénztermelő géppé, ha másolhatóvá tudom tenni .

Egyszerűen ki kellett dolgozni egy lépésről lépésre sorozatot, ami mindenki számára egyértelmű és világos, mert a következő lépést kell mindig megmutatni, és nem szabad addig tovább haladni, amíg a lépéseket meg nem tanulta valaki.

A háttérben lenni kell egy mentornak és egy támogatói oldalnak és csapatnak ami segíti a munkát. Szuper felfedezés igaz?

Szóval elkezdtem tanulni, és tanítani egyszerre, és mindig csak egy lépéssel voltam előbbre azoktól akik el kezdtek anno követni.

A tapasztalatok azt mutatják hogy helyes ez az út, jó ez az irány.

Rájöttem a mentorálás titkaira is, hogy kinek hogyan kell segíteni, így nagyon jó kis csapatot sikerült összehozni, akik folyamatosan tanulnak és tanítanak.

Ha te is igazán szeretnél egy otthonról menedzselhető pénztermelő gépet irányítani, keress meg a facebookon itt , és megbeszéljük a személyes stratégiádat.

10299939_458908184253048_1536690661672321556_n

Igaz baráti tisztelettel . Vill

Kategória: akció | A közvetlen link.