MLM jelöltek generálása telefonálás nélkül.


MLM jelöltek generálása telefonálás nélkül
. Miért jó dolog ez? Azért az MLM szakmában a munkatársak rettegnek a telefonálástól, és ráadásul már nem is működik olyan jól, mint 10-20 évvel ezelőtt. Miért?

Az emberek rengeteg ajánlatot kapnak nap, mint nap. Nem túlságosan lelkesek ettől. Ráadásul a meghívások az esetek nagy részében, nem túl profik és semmi érdekes nincs bennük. Meg kell tanulni profin telefonálni, Ok ezt értem. Na, most profin telefonálsz? A munkatársaid profin telefonálnak? Még véletlenül sem!

Ezért nem is működik úgy az üzlet, ahogy kellene. Nyilván minden ember életében van 15-20 ember, akit nehézség nélkül fel lehet hívni. Akik talán el is jönnek egy üzleti tájékoztatóra. Belőlük lesz néhány belépő. De tipikusan ők lesznek a nagy hálózatépítők?

Ritkán igen, de a valóságban ez nem jellemző! Milyen tanácsot szoktál ilyenkor kapni a felső vonaltól? Kezdj el ismerkedni, szólíts meg ismeretlen embereket! Te ezért léptél be az MLM cégedbe? Szívesen csinálnád ezt? Dehogyis! A legtöbb ember irtózik ettől!

Igen tény a hálózatépítésben, hogy azokból lesznek a sikeres emberek, akik tudnak ismerkedni, fel tudnak bárkit hívni, és akiket nem ismersz. Ezek tények! Ok te ez a típusú ember vagy? Mert ha nem semmi esélyed sincs a hagyományos offline hálózatépítésben! Vagy megtanulod ezeket a képességeket, vagy mondj le a sikerről az MLM-ben! Néhány ember ezt meg tudja csinálni, őket látod a színpadokon, őket mutogatják, de nem lenne jó egy olyan módszer, amit mindenki tudna másolni?

Ok a guruk , szupersztárok csinálják azt, amit eddig is csináltak, de könyörgöm a többi embernek is meg kellene adni az esélyt a sikerre! Ez a videó erről beszél! Egy olyan módszerről, amit ha alkalmaznak, bárki sikeres lehet és téged fognak megtalálni az érdeklődők, akiket érdekel az, amit te csinálsz! Az Pure Leverage ezt tudja megtanítani neked! Semmi esélyed ezt a tudást máshonnan beszerezni, pláne nem ennyi pénzért!

Kedves guru, mlm szupersztár barátom! Tudom, hogy neked erre nincs szükséged, mert te ezeket mind megcsinálod telefonnal, hagyományos módszerrel. De most hány ember másolt le az üzletedben? Max 10 ember? Esetleg 20 is van? Mert akkor igen nagy üzleted van, ha ennyi ember le tudott másolni!  De most őszintén nem örülnél, ha százaknak, ezreknek működne az üzletedben egy másfajta módszer is, ami belépőket, forgalmat generál a csoportodban és másolni is tudnak tömegesen?

Persze hogy örülnél. De akkor könyörgöm, legyél nyitott erre és támogasd ezt a dolgot, mert ez elemi érdeked neked, akkor is, ha te ezt soha nem fogod alkalmazni. Egy MLM üzlet sikere, mindig a másolódáson múlik, és tény hogy a telefonos profi meghívásokat, nem tudják lemásolni már a tömegek! Ezért van annyi MLM sérült a világban! Nem kellene tovább embereket olyanra rávenni, amit nem akarnak, és valójában soha nem tudnak alkalmazni. Alternatívát kell biztosítani mindenkinek.

Ok, aki a hagyományos módszerben jó és azt szeretné csinálni, az csinálja azt, de a tömegeknek, ha adsz egy módszert, amit ők is tudnak csinálni sikeresen, akkor te dúsgazdag leszel és olyan stabil üzleted lesz, amiről álmodni se mertél!

Nézd meg ezt a videót  Ha megnézted és tetszik ez neked, akkor ne habozz, hanem szerezd be magadnak ezt az eszközt, amivel ezt meg lehet valósítani! Regisztrálj be itt és most!

Ha több információra van szükséged akkor kattints erre a linkre,

Nézd meg azt a videót amiben betekintést kaphatsz a titokra, ami forradalmasítani fogja az MLM üzletedet!

Jó videó nézést kívánok!

10299939_458908184253048_1536690661672321556_n

Üdv: Vill

Kategória: akció | A közvetlen link.