Napi rutin

Tegnap több levelet kaptam, hogy mutassam meg hogyan megy egy online marketinges napja.

Úgy kell felfogni mint egy vállalkozást, viszont van egy buktatója, mert te vagy a saját főnököd, és sajna ha nem jól osztod be az idődet, a nap végén észreveheted, hogy nem csináltál semmit, csak ide-oda kattingattál a neten.

Ezért tervezned kell magadnak egy napi rutin forgatókönyvet.  Ugyanúgy mint egy munkahelyen. Ha jól csinálod a tervezést, akkor ez nagyon gyümölcsöző tud lenni.

Fontos, hogy legyenek eszközeid az online munkához, legyen egy komoly online irodád, ahonnan tudod menedzselni az egészet.

Hogyan kell menedzselni online a munkádat? Bármilyen üzletben is vagy, muszáj az emberekkel kommunikálnod napi szinten. Ezt ugyanúgy képzeld el, mint amikor egy üzletember leegyeztet előre időpontokat, elautózik a találkozókra, vagy végigjárja az üzleteteket ahová szállítani szokott.

Én amikor offline hálózatépítőként dolgoztam a Herbalifenál, minden nap más városban voltak előre lebeszélt bemutatóim, minden nap vevőgondozást csináltam , folyamatosan  kommunikáltam az emberekkel.

Aki foglalkozott már emberekkel, az tudja milyen fárasztó tud ez lenni offline, főleg akkor ha túltervez az ember és több időt kell eltölteni néhány emberrel, és akkor csúszik az egész nap. Rengeteg időt el tud venni egy ilyen munka, a hétvégi rendezvényekről nem is beszélve.

Ez az online világban nagyon leegyszerűsödik, gyakorlatilag körülbelül 90 % idő szabadul fel.  Miért? Mert a kommunikáció amiket ezekkel az eszközökkel végzünk, sokkal gyorsabban és hatékonyabban jut el a vásárlókig mint offline.

A döbbenet az egészben az, hogy ezek az online eszközök rögzítik a kommunikációt írásokban és videókban, és így a vásárlók akkor tudják ezeket megnézni, amikor ráérnek. Hihetetlenül hatékony ez a módszer.

Szóval a napi rutin ennek a kommunikációnak a megtervezése és végrehajtása.Ez nagyon izgalmas dolog, mert a felszabadult idő alkalmassá válik arra, hogy tényleg azt csináljuk amit szeretünk, és mindenre jut idő.  Viszont ezt tényleg nagyon profin meg kell tervezni.

Erre adunk napi ötleteket a reggeli meetingeken és oktató weboldalunkon, ami azért jó, mert nem vagy egyedül, és napi szinten ott vagyunk veled és fogjuk a kezed.

A napi rutin egyik állomása a tanulás, amelyek professzionális videó és hanganyagokkal történik.
Ha neked is eleged van már a felesleges körökből, eleged van abból hogy semmire nincs időd, ráadásul a pénzed sem annyi amennyit szeretnél, akkor gyere, tanuld meg a napi rutint, itt kezd el és alkalmazd ezeket az online eszközöket, és meglátod, hihetetlenül pozitív irányban  fog megváltozni az életed 90 nap alatt.

Üzenj nekem a Facebookon ITT, és megbeszéljük a részleteket.

10299939_458908184253048_1536690661672321556_n

Üdv : Nyisztor Vilmos ( Vill )

napi rutin

 

Kategória: akció | A közvetlen link.