Webkonferencia terem beállítása

Azoknak az időknek a Network Marketingben, amikor a bemutatók egy szálloda konferencia termében zajlottak, már vége – különösen azóta, mióta a Pure Leverage Elite Marketing eszközei világszerte elterjedtek.

Miután a csapatod elkezd növekedni, úgy fogod találni, hogy a Pure Leverage  videokonferencia terme lesz a leghatékonyabb eszközöd.

Ez az alaposan megtervezett rendszer lehetővé teszi, hogy élőben, valós időben kommunikálj videóképpel és hanggal, prezentációkat mutass be, megoszd a képernyőd tartalmát, vagy akár a file-jaidat is a jelenlévőkkel.

Sugározz valós időben bárhonnan a Földön, ahol létezik internetkapcsolat, bemutatva a powerpoint bemutatódat, vagy leközvetítve egy videót.

Ez egy hatásos és erőteljes mód arra,

hogy új belépőid legyenek,

Az a legjobb az egészben, hogy a vendégeidnek csupán egy számítógépre és internetkapcsolatra van szükségük, hogy jelen lehessenek! Nincs annál hatásosabb technika, mint a párbeszéd mind a jövendő vásárlóiddal, mind a csapatod tagjaival, akikkel így foglalkozni tudsz, és motiválhatod őket.

Közvetíts élőben az alapcsomag 100 résztvevős termében!

Lehetőség van azonban a résztvevők számának növelésére.

 Videokonferencia alapú képzések, amelyek később felvételről is visszanézhetők

Képernyő felvevő a következő programban!
Szükséged lesz egy facebook streaming programra, amit itt tudsz letölteni:
Win – http://hotconference.com/software/conference/fbstreamer/GvoStreamer.exe
Mac – http://hotconference.com/software/conference/fbstreamer/GvoStreamer.dmg

Amikor kész a letöltés, a program működéséhez szükséged lesz a konferenciatermed USERNAME és PASSWORD    számaira, amit a belső irodádban a (My room moderators menűpontban) találsz meg!

OKTATÓ VIDEÓK :