FirstRun

FirstRunfirstrunlogo

Miért? Hogyan? Mivel?

Miért?

A válasz egyszerű, mert motivált lettél. Valami arra késztet, hogy megtedd. Az ok már kissé összetettebb. Kinek mi az indoka.

Egészség, kihívás, trend, önbizalomnövelés,….. Jön egy szikra, egy kósza gondolat és máris a Hogyan? jut eszedbe!

Forrás http://www.runnersworld.hu

Forrás http://www.runnersworld.hu

Hogyan?

Hogyan is kellene elkezdeni?

Első amit mondhatok, ne kapkodd el!!! Mérd fel magad, ellenőrizd mit tesz meg a tested és mit nem! Ennek megfelelően kell bemelegíteni a tested a futásra. Nagyon fontos, hogy melegítés nélkül ne indulj el!

A tested nem készült fel egy ilyen intenzitású mozgásra. Elsőre a sétát ajánlom, napról napra, egyre hosszabb távot. Közben az erőnléted növeld edzéssel, főképp a lábaid és a törzsed erősítsd! A karod is el fog fáradni, de az még nem fontos, persze, ha nyomsz 1-2 fekvőtámaszt az sosem baj.

Forrás http://www.runnersworld.hu

Forrás http://www.runnersworld.hu

Jó magam nekirohantam a világnak és persze a sérülés nem is váratott sokáig magára. Paff.. egy hét szünet! Csak nyugi, lassan és megfontoltan!

Forrás www.espiritooutdoor.com

Forrás www.espiritooutdoor.com

Mivel?

Azaz, mi kell ahhoz hogy futhass? Gondolom te is látsz fotókat,( főleg ha kutatsz a Google-ban) esetleg a környezetedben is vannak futók. Cipő, póló, nadrág, zokni, karpánt a telódnak, esetleg egy övtáska… Azt mondom először próbáld ki magad, ne ölj sok pénzt a felszerelésedbe, inkább a táplálkozásodra. Nem biztos,már megbocsájtsd, hogy  kitartó leszel, akár egy hét múltán is.

Forrás http://www.triathlon.de

Forrás http://www.triathlon.de

No de persze kell, vagy inkább jó érzés, ha megfelelő felszerelésed van. Leginkább a cipő a fontos! Ez fogja tompítani a lábadra érkező erőket a talajfogáskor. Amíg gyengébb a lábad, addig ez nagyon elsődleges, a sérülések elkerülése érdekében!

Forrás http://www.active.com

Forrás http://www.active.com

A ruházat az időjárástól függő, ezért elég sokféle darabot fogsz beszerezni.

Ha tudni akarod mit csinálsz, akkor szerezz be egy applikációt(App) a telódra.

Sok mindenben fog segíteni. Nem csak a futáshoz, de még az erősítő edzésekhez is van App. Ez fog segíteni az első időszakban, amikor még nem akarod, hogy lássák, illetve nem akarsz segítséget kérni. Az önbizalom kényes kérdés, az elején még oda figyelsz mások véleményére, bár ne tedd, de tudom nem fogod megálni, ezért is ajánlom hogy használj App-ot és Googlizz sokat ebben a témában.

https://www.facebook.com

https://www.facebook.com

Szándékomban áll segíteni hiszen én is kezdő vagyok, bár már sokadjára futottam le a félmaratoni távot. Remélem saját tapasztalataim neked is segíteni fog, hogy bátran kezdhess neki a saját FirstRun-odhoz!

A Facebook-on is megtalálsz!
Rólam
Üdvözöllek, Gyuri Zoltán vagyok. Több mint 7 éve foglalkozom Online Marketing eszközök, rendszerek, használatával, tanulmányozásával és oktatásával. Hálózatépítéssel és Affiliate rendszer építésével.
QRcod
qr kód
Rólam irták
Hozzászólás: 2015-03-21 - 10:23
Kedves Zoli! Nagyon köszönöm a munkádat sokat segítettél vele. Ha ezek az oktató videók nincsenek valószínű nem tudom használni a termékeket. Ami külön tetszik hogy érthetően és részletesen beszélsz mindenről. Meg egyszer köszönöm és legyen szép napod! Baráti üdvözlettel: Turi István
Hozzászólás: 2015-02-18 - 21:27
Köszönöm Zoltán, hogy végre mar nincs görcs a gyomromban, hogy tutenek érzem magam. Kezdek a videóid alapján önmagamra lelni, és használni az oldalt! S ráadásul elvezem! Jó tanár vagy! Ibolya -honeymoney
  Hozzászólás: 2015-02-02 - 15:51
Köszönöm Gyuri Zoli, hogy ismét a támogatásodat élvezhetem, köszönöm hogy a szponzim vagy. Az a segítség, ami tőled jön nekem és itt másoknak is fog, értéket képvisel. Ne add magad “olcsón” mert annak híg a leve. Egy olyan értéket képviselsz, aminek hiánya az igazi veszteség. Amikor kb fél évvel ezelőtt elkezdted a Pure Leverage-t tanulmányozni, anyagokat fordítani, tök egyedül voltál, de tudtam, hogy meg fogod csinálni, mert ez a Tiéd. Én tudom, hogy az első számú ember vagy, hálás és büszke vagyok Rád! Korsós Betti Tudatos Szupernagyi