Maraton 2018-19 felkészítő tréning 27.
Velencei-tó meghódítása

2018. 12.23.
27.nap

 

Nem egy szokványos edzés lett a mai. Az edzésterv szerint, ma 3 órás futi van előírás szerint. Mikor nézegettem a heti tervet, akkor jutott eszembe, hogy a Balatont körbetekertem, Viszont a Velencei-tavat körbefuthatnám. Mivel a szabimat töltöm, ezért belefért időben bőven. Nézzük az alap tervet:
week7 day27

Amint látható az ütem 7:20 és 6:40 közötti. Ezt egy kicsit gyorsabbra ütemeztem, mert jelenleg nekem ez a kényelmes tempóm(avg 06:18 perc/km), és mindenképp a távot is teljesíteni akartam.
Eredeti tervemen amit a szerkesztő számolt ki, 27.75km volt,

static_map

ami a valóságban, kis kitérőkkel és útvonal kereséssel, 30,26km lett.

velenceitoteljesitve

Frissítés: Isostar isotonic itala(vízzel kevert por,összesen 1 liter), gél: Optonia energy gel long distance (3db az  útra) + méz.

Nem voltam sem szomjas, sem éhes. Az öltözékem is rendben volt, sajnos sokat fújt erősen szembe a szél. A csősál itt is kötelező darab volt, és a szemüveg is!

Leginkább kerékpár úton futottam, mert az aszfalt. A térkövet nem kedvelem, ahol meg nincs külön, ott fel van festve az úttestre, és hál istennek kevés helyen, de van ahol semmi sem véd. A balatoninál jobbak a körülmények, összességében. Még jó hogy azt bringával tettem meg.
Nagyon sokat futottam egyedül, szinte senki nem volt az úton. Elvétve kerékpárosok, és még kevesebb futó. A zene és a koncentrálás amúgy is elvitte a fókuszt. Az izom jelzések folyamatosan jöttek és mentek, de összességében semmim nem fájt.


Sok fotót akartam csinálni, de a végén, csak párat készítettem.

 

rt-share-7921408115.png rt-share-9252347771.pngA videó pedig, a megérkezésemkor készült. (Tedd az egered lejjebb ott lesz a play gomb!)

Szerettem ezt a napot, remélem még néhányszor megtehetem ezt az utat futva!

A Facebook-on is megtalálsz!
Rólam
Üdvözöllek, Gyuri Zoltán vagyok. Több mint 7 éve foglalkozom Online Marketing eszközök, rendszerek, használatával, tanulmányozásával és oktatásával. Hálózatépítéssel és Affiliate rendszer építésével.
QRcod
qr kód
Rólam irták
Hozzászólás: 2015-03-21 - 10:23
Kedves Zoli! Nagyon köszönöm a munkádat sokat segítettél vele. Ha ezek az oktató videók nincsenek valószínű nem tudom használni a termékeket. Ami külön tetszik hogy érthetően és részletesen beszélsz mindenről. Meg egyszer köszönöm és legyen szép napod! Baráti üdvözlettel: Turi István
Hozzászólás: 2015-02-18 - 21:27
Köszönöm Zoltán, hogy végre mar nincs görcs a gyomromban, hogy tutenek érzem magam. Kezdek a videóid alapján önmagamra lelni, és használni az oldalt! S ráadásul elvezem! Jó tanár vagy! Ibolya -honeymoney
  Hozzászólás: 2015-02-02 - 15:51
Köszönöm Gyuri Zoli, hogy ismét a támogatásodat élvezhetem, köszönöm hogy a szponzim vagy. Az a segítség, ami tőled jön nekem és itt másoknak is fog, értéket képvisel. Ne add magad “olcsón” mert annak híg a leve. Egy olyan értéket képviselsz, aminek hiánya az igazi veszteség. Amikor kb fél évvel ezelőtt elkezdted a Pure Leverage-t tanulmányozni, anyagokat fordítani, tök egyedül voltál, de tudtam, hogy meg fogod csinálni, mert ez a Tiéd. Én tudom, hogy az első számú ember vagy, hálás és büszke vagyok Rád! Korsós Betti Tudatos Szupernagyi