Maraton 2018-19 felkészítő tréning 28.
Születésnapos futás

2018. 12.25.
28.nap

 

 

Boldog Karácsonyt!
Reggel ismét magamtól ébredtem, nem zargatott ébresztő, sem ember, sem sziréna, sem fájdalom, sem bűntudat, sem semmi más. Nem jött szülinapi köszöntőre idézet, kép, sem semmi más. Csak a csend és én. Nincs semmi más.
Mondhatnám, talán nem szeretnek az emberek, de vajon kik? Két Nagyszerű fiamon kívül, nincs is más aki közel állna hozzám. Ismerőseim, barátaim, munkatársaim vannak.
A facebook-on régóta fent vagyok, de a szülinapom  már nem nyilvános. Idén nem is jött köszöntő. Mindent magamnak köszönhetek, nem hibáztatok senkit, mert nem véletlen. Egyedül akarok lenni.
Tudatos “leépítés”. Semmi harag, vagy “tele a világgal és a hamissággal a tököm”szindróma, nem. Egyszerűen, amikor csak tehetem, “magamban” vagyok. Nem kell megfelelnem senkinek, de hatalmas elvárásaim vannak magammal szemben. Megtehetem, hogy véresen őszinte lehetek másokhoz. Ne félj, magamat sem kímélem. Nagy “színpadi” ember vagyok, de visszavonultam kb 3 éve.  A futás és a bringázás tölti ki az életem, immár több mint 2 éve.

fb_img_15449032734131624766908.jpg

Igyekszem sorra dönteni az egyéni csúcsaimat, ilyen az a mai nap is, hiszen ma megdöntöttem, az élve eltöltött éveim számát, ezen a bolygón! 🙂 51 lettem egy pillanatra, s huss, már el is múltam! 🙂 Ez ilyen, ebben biztos, hogy nem különbözünk!
No de nézzük a mai (szülinapi) menüt:

week 8 day 28

Napi rutin, egy pohár víz, magnézium, kávé. Gondoltam, hova siessek, akár este is futhatnék, de, ahogy szokás szerint kinéztem az ablakon, hogy megcsodáljam a budai látképet, egy busz suhant tova, tette a dolgát. Pedig, a sofőrnek is karácsony van, sőt akár még a szülinapja is lehetne, mégis felkelt és tette amit tennie kell. Bevillant, hogy sokan “nemszeretem” vagy épp “ez az életem”dolgukat végzik, csak hogy én, nyugodtan tekinthessek a távolba. Nem volt mit gondolkodnom ezen.
Elindultam, mert ezt én választottam, ez nem kötelező, és még szeretem is!

rt-share-11439141856.png

Az erdő felé vettem az irányt, gondoltam egy fokban nem lesz sár, s valóban még nem volt elég erős a nap ahhoz, hogy kiengedjen a talaj. A 30km még erezhető volt a lábaimban, de lassan kiolvadt az is, és nyugodt laza tempóban tudtam futni.

rt-share-10520853989.png

Itt nincs rutinom a távolságokban, így nem tudtam merre fussak tovább, 4km után, inkább vissza fordultam, és a laksi körül bolyongva töltöttem ki az egy órát. Volt ki furán nézett, de találkoztam futókkal is. Ééés,

rt-share-131823754253.png

megint szembe találkoztam a kötelesség tudatos(remélem) dolgozókkal, a szemetesek mai is tették a dolgukat. A hideg ellenére jól leizzadtam, jelezvén, alapos munkát végeztem. Boldog Karácsonyt!rt-share-122056000439.png

A Facebook-on is megtalálsz!
Rólam
Üdvözöllek, Gyuri Zoltán vagyok. Több mint 7 éve foglalkozom Online Marketing eszközök, rendszerek, használatával, tanulmányozásával és oktatásával. Hálózatépítéssel és Affiliate rendszer építésével.
QRcod
qr kód
Rólam irták
Hozzászólás: 2015-03-21 - 10:23
Kedves Zoli! Nagyon köszönöm a munkádat sokat segítettél vele. Ha ezek az oktató videók nincsenek valószínű nem tudom használni a termékeket. Ami külön tetszik hogy érthetően és részletesen beszélsz mindenről. Meg egyszer köszönöm és legyen szép napod! Baráti üdvözlettel: Turi István
Hozzászólás: 2015-02-18 - 21:27
Köszönöm Zoltán, hogy végre mar nincs görcs a gyomromban, hogy tutenek érzem magam. Kezdek a videóid alapján önmagamra lelni, és használni az oldalt! S ráadásul elvezem! Jó tanár vagy! Ibolya -honeymoney
  Hozzászólás: 2015-02-02 - 15:51
Köszönöm Gyuri Zoli, hogy ismét a támogatásodat élvezhetem, köszönöm hogy a szponzim vagy. Az a segítség, ami tőled jön nekem és itt másoknak is fog, értéket képvisel. Ne add magad “olcsón” mert annak híg a leve. Egy olyan értéket képviselsz, aminek hiánya az igazi veszteség. Amikor kb fél évvel ezelőtt elkezdted a Pure Leverage-t tanulmányozni, anyagokat fordítani, tök egyedül voltál, de tudtam, hogy meg fogod csinálni, mert ez a Tiéd. Én tudom, hogy az első számú ember vagy, hálás és büszke vagyok Rád! Korsós Betti Tudatos Szupernagyi