Maraton 2018-19 felkészítő tréning 32.
Új Év

2019. 01.01.
32.nap

 

Szerintem, minden nap egy új év kezdete.  A mai, számszakilag is az. Valahogy nincs meg bennem az, amit sokan éreznek, hogy ez egy ünnep. Nekem a sikereim az ünnep nap. Akkor tudok ünnepelni, ha valamiben sikert érek el. Mert azt ünnepelni kell, kell, hogy megdicsérd magad. Elég, ha csak őszinte vagy valakivel, mert ahhoz le kell győznöd a benned lévő félelmeket, és az “ezentúl mi lesz majd” aggodalmait. Sorolhatnám a kis mindennapi sikereket.  Természetesen, kellenek a nagyobb sikerek is. A mai nap, számomra ezért fontos. Megdöntöttem az egyik saját rekordomat. De nézzük mit kaptam mára:

week9day32

Idézem a Virtualfutok.hu -t
“Január 1. a BÉKE VILÁGNAPJA, amit VI. Pál pápa kezdeményezésére ünneplünk minden év első napján, 1968 óta. Ez a nap arra figyelmeztet, hogy az előttünk álló új évben törekedjünk arra, hogy békében éljünk önmagunkkal, minden emberrel és mindennel az egész világon. Aki velünk fut, annak biztosan szívügye, hogy a 2019-es esztendő a béke jegyében teljen. Ez adta az aktualitást a december 30. és január 1. között teljesíthető PEACE RUN futam megszervezéséhez.

Teljesítsd a VILÁG BÁRMELY PONTJÁN, SZABADBAN VAGY FUTÓPADON, a fél-, negyed-, nyolcadmaratoni futamunkat, vagy a 2,5 kilométeres gyerek/kezdő/újrakezdő távot. Légy büszke tulajdonosa egy nagyon szép, egyedi FINISHER éremnek!

FONTOS! A teljesítéseddel karitatív tevékenységet is folytatsz!

 
A PEACE RUN futammal támogatható ügyek:

” Idézet bezárva.

peacerun


Ma ezért indultam el, és ez mögött, önmagamért is. Nem keltem korán, mert előző(szilveszter) éjjelén kimentem a Dóm-hoz, lássam, hogyan mulat errefelé a nép. 🙂

domeLazán öltöztem, mármint a futáshoz, hiszen ma kellett a  hűtés, nem hevülhettem túl, az rontaná a teljesítményt. Egyébként 6°C-t mondott az okosom, tehát eleve nem lett volna szükség a nagy beöltözésre.

A Runtastic alkalmazásba beállítottam a célidőt és céltávolságot. Meg akartam futni a 1 óra 50 perces félmaratont. Ami azt jelentené, hogy egy km-t 5perc 10másodperc alatt kellene lefutni.

Ahhoz képest, hogy vasárnap már egyszer megtettem ezt, illetve egy kicsit nagyobb távolságot, és a regenerálódásra kevés időm volt, mégis bátran és félelmek nélkül indultam el. Tudtam, hogy képes vagyok rá.

Ma egy új kiegészítővel mentem, nem hátizsákkal, hanem egy erre kialakított övtáskával, melyet pluszba elláttam két kissebb 125ml-es kulacstartóval. Minden szükséges dolog elfért. Így a hátam nem melegedett túl, ahogy azt egy sima edzésen szokott, mikor hátizsákkal futok.

Kényelmesen futás közben is hozzáfértem az utánpótláshoz. Sokkal többször ittam mint máskor, de a géleket ugyan úgy adagoltam. 3x az út során. A méz ma sem maradt el. Nekem jobban bejön mint mondjuk a zselésszeletek. Többször tudom inni, és nincs semmi bajom tőle, mármint, hogy nem hajt meg.

Menet közben, csak egy hölggyel találkoztam odafelé, aki futással kezdte ezt az évet, visszafelé pedig egy férfival. No, ezt a mondatot nem fogom tudni kimosni 😀 ! Jahh… és egy szelfiző macskával!
kozos szelfi

Mindenki értse úgy, ahogy akarja 🙂 ! Szóval, nagyon kevesen sportoltak ma, abban az időben amikor én is, persze. Végig jól éreztem magam, bár időt vesztettem a rossz szemüveg választás miatt, ugyan is a cserélhető lencséset vittem magammal, és sajna 3x is szét esett, mikor le- és felraktam. Ebből tanultam meg, hogy a hidegebb időben sokkal rugalmatlanabb, merevebb.

A szél ismét nem kedvezett, hisz helyenként 18km/órás sebességgel vágott szembe. De nyomtam, mert igen határozott célom volt mára. Az utolsó 2 km volt nehéz, hogy miért nem tudom, ( lehet Chuck Norris húzott vissza?)

newyearvirtual

de mentem, mert mennem kellett. Ééés meglett, ha nem is pontosan a terveim szerint, de új egyéni csúccsal zártam a mai PeaceRun Futamot.

new year first run

Az edzéstervet folytatom, sőt szerintem az idén kétszer is megcsinálom. Szóval most ünnepelek, persze csak csendesen magamban, de most jól van ez így, más a fókusz, más a terv. Mindent úgy alakítok, hogy ebben az évben sok célom megvalósul! Neked is ezt kívánom! Mert a jól megcsinált dolgok, mindig jobbak, mint a jól elmondottak! Boldog Új Évet Neked!

A Facebook-on is megtalálsz!
Rólam
Üdvözöllek, Gyuri Zoltán vagyok. Több mint 7 éve foglalkozom Online Marketing eszközök, rendszerek, használatával, tanulmányozásával és oktatásával. Hálózatépítéssel és Affiliate rendszer építésével.
QRcod
qr kód
Rólam irták
Hozzászólás: 2015-03-21 - 10:23
Kedves Zoli! Nagyon köszönöm a munkádat sokat segítettél vele. Ha ezek az oktató videók nincsenek valószínű nem tudom használni a termékeket. Ami külön tetszik hogy érthetően és részletesen beszélsz mindenről. Meg egyszer köszönöm és legyen szép napod! Baráti üdvözlettel: Turi István
Hozzászólás: 2015-02-18 - 21:27
Köszönöm Zoltán, hogy végre mar nincs görcs a gyomromban, hogy tutenek érzem magam. Kezdek a videóid alapján önmagamra lelni, és használni az oldalt! S ráadásul elvezem! Jó tanár vagy! Ibolya -honeymoney
  Hozzászólás: 2015-02-02 - 15:51
Köszönöm Gyuri Zoli, hogy ismét a támogatásodat élvezhetem, köszönöm hogy a szponzim vagy. Az a segítség, ami tőled jön nekem és itt másoknak is fog, értéket képvisel. Ne add magad “olcsón” mert annak híg a leve. Egy olyan értéket képviselsz, aminek hiánya az igazi veszteség. Amikor kb fél évvel ezelőtt elkezdted a Pure Leverage-t tanulmányozni, anyagokat fordítani, tök egyedül voltál, de tudtam, hogy meg fogod csinálni, mert ez a Tiéd. Én tudom, hogy az első számú ember vagy, hálás és büszke vagyok Rád! Korsós Betti Tudatos Szupernagyi