Maraton 2018-19 felkészítő tréning 42.

2019. 01.19.
42.nap

 

 

Valamiért vonzom mostanság az olyan jellegű híreket, persze, nem a tévében, vagy a rádióban megszokottakat, hanem igazi életszagú, küzdelmekkel, sikerekkel, bukásokkal, tragédiákkal, boldogsággal, szeretettel teli híreket, de talán inkább nevezzük, élet történeteknek, melyek rámutatnak arra, miért is vagyok ott, ahol vagyok. Miért akarom a szabadságom és a függetlenségem megtartani, legyen bármi is az ára.

 

Olvastam egy lányról és annak édesanyjáról. A lány egy maratoni verseny vége felé lett rosszul és elhunyt. Ő volt édesanyja mentora, aki biztatta, hogy fusson. Meg kellett küzdenie ezzel a mérhetetlen fájdalommal, ugyanakkor szégyellte volna magát, ha nem fut tovább, hiszen lánya is ezt akarná. Ezért egy 100 napos futásba kezdett. Így tisztelegve, a 18 évesen elhuny lánya emlékének. Egy üzenettel inspirál másokat: – Attól, mert valami szörnyű dolog történik az ember életében, még nem adhatja fel – mondja. – Ez az én üzenetem azoknak, akik egy tragédia után még csak keresik a helyüket.

 

Mindenkinek a maga problémája a legnagyobb, de ilyenkor megállok, és meghajtom a fejem. Respekt

 

Ma egy kis 30 perces futi jutott nekem, holnapi 3 órás előmelegítője ként.

week11day42

Kontrollált 30 perc, nem gondoltam volna, hogy -2° van 🙂
#futizoli #runtastic #run #running #runner #kalenji #2XU

A reakcióm ennyi volt, szinte észre sem vettem mind a távot, mind pedig a hideget. Viszont a vádlim igen. Elkummantottam a bemelegítést, gondolván, egy kis kocogáshoz nem kell. Pedig de. Bekentem Richtofit-el remélem reggelre megnyugszik. A tempót 06 p/km körülire próbáltam belőni, nagyjából sikerült is.

rt-share-314491916.png
Mivel végre tudom mennyi a pulzusom, így azt is igyekeztem kordában tartani, egyenletesen terhelni a pumpát.

pulzus42

Bizakodva várom a holnapot, kemény napnak nézek elébe, hiszen -5°C lesz reggelre. No de ezt majd holnap, most a pihenés.

A Facebook-on is megtalálsz!
Rólam
Üdvözöllek, Gyuri Zoltán vagyok. Több mint 7 éve foglalkozom Online Marketing eszközök, rendszerek, használatával, tanulmányozásával és oktatásával. Hálózatépítéssel és Affiliate rendszer építésével.
QRcod
qr kód
Rólam irták
Hozzászólás: 2015-03-21 - 10:23
Kedves Zoli! Nagyon köszönöm a munkádat sokat segítettél vele. Ha ezek az oktató videók nincsenek valószínű nem tudom használni a termékeket. Ami külön tetszik hogy érthetően és részletesen beszélsz mindenről. Meg egyszer köszönöm és legyen szép napod! Baráti üdvözlettel: Turi István
Hozzászólás: 2015-02-18 - 21:27
Köszönöm Zoltán, hogy végre mar nincs görcs a gyomromban, hogy tutenek érzem magam. Kezdek a videóid alapján önmagamra lelni, és használni az oldalt! S ráadásul elvezem! Jó tanár vagy! Ibolya -honeymoney
  Hozzászólás: 2015-02-02 - 15:51
Köszönöm Gyuri Zoli, hogy ismét a támogatásodat élvezhetem, köszönöm hogy a szponzim vagy. Az a segítség, ami tőled jön nekem és itt másoknak is fog, értéket képvisel. Ne add magad “olcsón” mert annak híg a leve. Egy olyan értéket képviselsz, aminek hiánya az igazi veszteség. Amikor kb fél évvel ezelőtt elkezdted a Pure Leverage-t tanulmányozni, anyagokat fordítani, tök egyedül voltál, de tudtam, hogy meg fogod csinálni, mert ez a Tiéd. Én tudom, hogy az első számú ember vagy, hálás és büszke vagyok Rád! Korsós Betti Tudatos Szupernagyi