Mérlegen a holnap

Mérlegre került a holnap.

Mert ugye, dönteni kell (vagy legalább is kéne), bizonyos esetekben. A mai reggel, mondhatom, a szokásos módon indult, bár…. már egy szokásom abba hagytam, no de erről majd később, szóval, a napom, egy kávésbögrével a kezemben, a napi pozitív megerősítést és a hálát követően, döntéssel kellett kezdjem. Kellett, mert nem tanakodhatok napokig valamin, ami igazából egyértelmű.

Egyértelmű, hogy nem bujkálhatok önmagam elől, nem változtathatom meg azt, amit igazán szeretnék, ami a célom , csak azért, mert, valahogy nem tartom magam eléggé ” vonzónak” és “követhetőnek”, meg rohadtul kell a lóvé is.(ami persze kinek nem kell?)Belekezdtem valamibe, és nem adhatom fel. Az eszközök hozzá, menet közben jönnek, és már nem is kételkedem ebben!

Manapság, sok beszélgetésen vagyok túl. (Aki ismer tuja miért,  hiszen gondolom, mást is keresnek, nap mint nap.) A tegnap esti beszélgetésem kissé megbizsergette a lelkem. Végre beszéltem egy konkrét, határozott emberrel. A konkrét és határozott, nem egyenlő a “torkodon is lenyomom” -al!! Egyébként is én kezdeményeztem. Tehát, akivel eddig, soha nem beszéltem, illetve emlékeim szerint, kettesben soha nem volt alkalmam ezelőtt eszmét cserélni, azzal igen kellemesen elbeszélgettünk.

Ma reggel, ennek függvényében, hoztam egy döntést. Mielőtt még az ujját mozdította volna, én már cselekedtem is. Megjött az, amit vártam és hajtottam,hogy hosszú idő óta, valamit érzek is az iránt, amivel foglalkozom. Pezsegni kezdtek a gondolataim. Azt érzem, végre, jól döntöttem. Pedig ez az érzés egy ideje elkerült, független attól, hogy valóban, jól vagy rosszul döntöttem.

A holnapot így, hogy jól döntöttem, már nagyon várom, mert érzem, hogy az ami megindult, most lavina ként tör tovább, teljesen megváltoztatva az életem, s tudom, rajtam keresztül, sok más ember életét is.

A döntés attól jó, hogy felvállalod annak következményeit, és terheit, attól független, mi lesz a vége! (gyurizoli)

onlineworldszalaglogo

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A Facebook-on is megtalálsz!
Rólam
Üdvözöllek, Gyuri Zoltán vagyok. Több mint 7 éve foglalkozom Online Marketing eszközök, rendszerek, használatával, tanulmányozásával és oktatásával. Hálózatépítéssel és Affiliate rendszer építésével.
QRcod
qr kód
Rólam irták
Hozzászólás: 2015-03-21 - 10:23
Kedves Zoli! Nagyon köszönöm a munkádat sokat segítettél vele. Ha ezek az oktató videók nincsenek valószínű nem tudom használni a termékeket. Ami külön tetszik hogy érthetően és részletesen beszélsz mindenről. Meg egyszer köszönöm és legyen szép napod! Baráti üdvözlettel: Turi István
Hozzászólás: 2015-02-18 - 21:27
Köszönöm Zoltán, hogy végre mar nincs görcs a gyomromban, hogy tutenek érzem magam. Kezdek a videóid alapján önmagamra lelni, és használni az oldalt! S ráadásul elvezem! Jó tanár vagy! Ibolya -honeymoney
  Hozzászólás: 2015-02-02 - 15:51
Köszönöm Gyuri Zoli, hogy ismét a támogatásodat élvezhetem, köszönöm hogy a szponzim vagy. Az a segítség, ami tőled jön nekem és itt másoknak is fog, értéket képvisel. Ne add magad “olcsón” mert annak híg a leve. Egy olyan értéket képviselsz, aminek hiánya az igazi veszteség. Amikor kb fél évvel ezelőtt elkezdted a Pure Leverage-t tanulmányozni, anyagokat fordítani, tök egyedül voltál, de tudtam, hogy meg fogod csinálni, mert ez a Tiéd. Én tudom, hogy az első számú ember vagy, hálás és büszke vagyok Rád! Korsós Betti Tudatos Szupernagyi