Kezdő oldal

Köszöntelek azon alkalomból, hogy rátaláltál a weboldalamra!

Oláh János vagyok, nyugdíjas, aki kevés erővel, csökkenő elszántsággal vetettem magam az online üzletépítés rejtelmeibe. Foglalkoztam hálózatépítéssel, multi level marketinggel, kezdetben “beugrós” – később már ingyenes részvételben. Igyekeztem mindég mindent “előírásosan” megcsinálni,végrehajtani, amit csak tudtam,eltanultam a szponzoraimtól, a továbbképzések előadóitól,az interneten díjmentesen megszerezhető vonatkozó irodalomból.

Mindezek ellenére a pénzügyi egyenlegem erősen negatívba hajló lett, a tapasztalatom ugyan gyarapodott, de az egészségi állapotom is kezdett deficitessé válni.

Ekkor akadtam valahol egy olyan linkre, amelyre kattintva feltárult előttem egy weblap,melyet egyre izgatottabban “vizslattam”, tanulmányoztam: DXN, GANODERMA,TERMÉKEK….stb.Az “ÉN TÖRTÉNETEM” oldalon megismerkedtem egy számomra szimpatikus hölgy dxn-béli útjával, majd az “ÜZLETI LEHETŐSÉG”-re kattintva a már idézett gondolatsor végképp meggyőzött arról, hogy ide fel kell iratkoznom egy “hírlevélsorozatra”.

Így indult az én DXN-es történetem november közepén:2-3 naponként kaptam a termékekről szóló tájékoztatást, illetve a tennivalókat sorozatban a szponzoromtól, olyan mintát követve,ami arról is meggyőzött, hogy ez nem”nyomulós”marketing. Tudtam, nincs más hátra, mint személyes tapasztalatot szerezni a termékek fogyasztása által.

Azóta rendszeres fogyasztója vagyok a “Ganodermás termékeknek”, ha Téged is érdekel az egészséges kávéfogyasztás, tekintsd meg az oldalam

 

Ezt követően is állandó tevékenységem volt az Internetes pénzkereset lehetőségeinek felkutatása.Különböző online vállalkozásokat tanulmányoztam,több otthoni munkát elkezdtem,igazi siker nélkül.

Egyszerűen megtanulható, szinte “gombnyomásra működő” online pénzforrást kerestem,amit meg is találtam.

Ha szeretnél Te is online eszközökkel online üzletet építeni, kattints ide.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdvözöllek!

Köszönöm a bizalmat és a feliratkozást!

A videót, amit ígértem az oldal alján találod, de mielőtt megnéznéd, kérlek olvasd el az alábbi szöveget:

 

Kérlek, látogass el az email fiókodba és nézd meg nem ment e spambe a levelem.

Ha oda érkezett, akkor kérlek, vedd ki a spam mappából és ha gmail fiókod van, végezd el ezt a pár perces műveletet.

Azért kérlek erre, mert ha spamba került a levelem, akkor sajnos nem elég, ha csak kiveszed onnan, mert ettől még legközelebb is oda kerül. Ebben az esetben lemaradsz az információkról, amit küldeni fogok neked az elkövetkezendő napokban.

A következő beállítás pár percet vesz igénybe, de csak gmail fióknál alkalmazható.:

Köszönöm az együtt működésed!

 

 

Itt nézheted meg a videót, amit ígértem!

 

Ide szúrd be a videót

Figyeld, az email fiókod holnap további információkat küldök neked.

Amennyiben kérdésed van, keress bátran az elérhetőségeim bármelyikén:

skype:kmdsolah3029

Telefon:+36302115198

email:olahj46@gmail.com

További szép napot!

Üdvözlettel:

Oláh János

WIN_20160807_144651