Forever Living Products

“Egy Olyan gyümölcsöző környezetet építünk, melyben az egyének. Méltóságukat megőrizve, azok lehetnek, akik, lenni akarnak. Egy Olyan környezetet, amelyben a becsület, az együttérzés és a jókedv mutat utat nekünk. Szenvedélyt, hitet teremtünk és táplálunk vállalatunk, termékeink és az általunk képviselt iparág iránt. A tudást és az egyensúlyt keressük, és mindenekfelett, bátran vezetjük vállalatunkat és Termékforgalmazóinkat. NAGYSZERŰ dolgokat hozunk létre.”
Rex Maughan és Gregg Maughan

A céget Rex Maughan alapította 1978-ban, és az óta is ő vezeti.

Amikor Rex Maughan létrehozta a Forever Living Products céget, tudta, hogy nem áll érdekében külső beszállítók által biztosított minőségre támaszkodni és azt elvárni, hanem ragaszkodott ahhoz, hogy folyamatosan a Forever tartson mindent a kezében; a saját aloe-ültetvényektől kezdve, a gyártáson és a csomagoló üzemeken keresztül a tároló létesítményekig a teljes munkamenetet. Rex előrelátása biztosította a Forever Living képességét, hogy ellenőrizni tudja a minőséget, a költségeket minden egyes lépésnél a nyersanyagoktól a késztermékig.

A Forever Living Products International, Inc. (FLP) egy Scottsdale, Arizona-beli multi-level marketing cég ami legfőképp aloe vera és méhtermék eredetű italokat, kozmetikumokat, étrend-kiegészítőket árul több mint 160 országban. A világ legnagyobb aloe vera termesztő, gyártó és forgalmazó cége.

Több mint 200-féle termékük segítségével a globális bevételük meghaladja a 2.6 milliárd dollárt, és az elosztói hálózatuknak több mint 9 millió tagja van.

indexslide_14

Ennek a vállalatnak vagyok a üzleti partnere immár 12 éve.Célom,hogy minél több ember felismerje,hogy szükségünk van a táplálék kiegészítőkre de nem mindegy honnan és hogyan jut hozzá.

Ha felkeltettem a  kíváncsiságodat keress bátran az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Takács Tünde Anna

Facebook

Skype: tunde_takacs62

Email: annatundetakacs@gmail.com